Deuren & schuifpuien.

Proactiv Kunststof Partners biedt tevens hoogwaardige kunststof deuren en schuifpuien. Of u nu kiest voor een modern of klassiek ontwerp, onze deuren en schuifpuien zijn verkrijgbaar in diverse stijlen die naadloos aansluiten bij uw voorkeuren. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen bieden onze producten niet alleen een strakke uitstraling, maar ook duurzaamheid en praktisch onderhoudsgemak.

Verbeter uw leefomgeving.

Onze producten zijn trouwens niet alleen mooi, maar dankzij slimme technologie dragen ze ook bij aan een praktisch verbeterde leefomgeving. Daarnaast kunt u moeiteloos meer ruimte creëren met de vlotte overgang van binnen naar buiten door gebruik te maken van onze schuifpuien.

Met een strakke uitstraling en duurzaamheid, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, bieden ze praktisch onderhoudsgemak. Optimaliseer uw ruimte met onze kunststof deuren en schuifpuien en laat natuurlijk licht binnen.

Schüco Easyslide profiel.

Het Schüco Easyslide profiel is een hoogwaardig aluminium systeem voor schuiframen en -deuren, gekenmerkt door zijn slanke profielontwerp en uitstekende thermische isolatie.

N

Inbouwdiepte van 167 mm

N

Geschikt voor glasdiktes tot 42 mm

N

Thermische isolatie: Uf tot 1,8 W/(m2K)

N

Geluidsisolatie: Rw = 43dB

N

Maximaal vleugelgewicht 400 kg

N

Geschikt voor grote afmetingen

Schüco Livingslide profiel.

Het Schüco Livingslide profiel is een geavanceerd systeem voor grote glazen schuifdeuren,  met een slank profiel en uitstekende thermische isolatie en een soepele bediening.

N

Inbouwdiepte van 194 mm

N

Geschikt voor glasdiktes tot 52 mm

N

Thermische isolatie: Uf tot 1,3 W/(m2K)

N

Geluidsisolatie: RwP tot 45dB

N

Maximaal vleugelgewicht 400 kg

N

Geschikt voor grote afmetingen

Veiligheid voorop.

Bij Proactiv Kunststof Partners gaan we een stap verder in inbraakpreventie door gebruik te maken van verzwaarde scharnieren en SKG veiligheidsbeslag voor optimale beveiliging!

Hiermee verzekeren we u niet alleen van een veilige woonomgeving, maar bieden we tevens een duurzame investering die bijdraagt aan het welzijn en de waarde van uw woning.

Gevelopening.

Geen gevelopening voor een schuifpui? Geen zorgen, wij zorgen daarvoor. We passen uw muur aan door een deel ervan weg te slijpen en plaatsen een groter kozijn element.

Bij dragende muren monteren we een latei om de constructieve integriteit te waarborgen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen; we staan altijd klaar om u verder te helpen.

Heeft u advies nodig?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Stel al uw vragen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experts!

Ontdek onze diensten.