Slimme financiële tips.

Ontdek op onze financiële tips pagina hoe investeren in energie-efficiëntie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Hier delen we waardevolle informatie over het Warmtefonds en subsidies, waarmee u kosten kunt besparen.

Warmtefonds.

Het Warmtefonds biedt de mogelijkheid om tot €27.000 te lenen voor energiebesparende maatregelen. Huishoudens met een gezamenlijk inkomen tot €60.000 kunnen zelfs genieten van renteloze financiering.

Boven dit inkomen geldt een rente van 4.5%, waarvan een derde aftrekbaar is van de belasting.

Met flexibele looptijden en de optie om boetevrij extra af te lossen, is het Warmtefonds een aantrekkelijke financieringskeuze.

Meer informatie en aanvraag op energiebespaarlening.nl.

Subsidies glas.

Bij het kiezen voor hoogrendementsglas, zoals HR++ glas of triple glas, komt u mogelijk in aanmerking voor subsidies. Let op, de subsidie geldt alleen als u minimaal twee isolatiemaatregelen uitvoert.

Denk aan combinaties zoals HR++ glas en spouwmuurisolatie. Ook warmtepompen, zonneboilers of warmtenet-aansluitingen zijn geldige maatregelen.

Let op de voorwaarden en bekijk hier meer informatie over subsidie glas.

Meer info nodig?

Bij Proactiv Kunststof Kozijnen streven we niet alleen naar hoogwaardige producten, maar ook naar financieel slimme oplossingen voor uw woning of bedrijfspand. Maak vandaag nog de keuze voor duurzaamheid en bespaar op de lange termijn. 

Adviesgesprek.

Vraag voor meer informatie direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Ontdek onze diensten.