Gevelbekleding.

Vele woningen uit de jaren 70 en 80, dragen nog steeds houten gevelbekleding. Dit kan leiden tot aanzienlijk onderhoud, minimale isolatie en hoge kosten. Om deze uitdagingen aan te pakken, bieden wij met Keralit gevelbekleding de oplossing. 

Keralit gevelbekleding.

De onderhoudsvriendelijke eigenschappen van Keralit zijn te danken aan het robuuste kunststofmateriaal, voorzien van een UV-bestendige coating. Deze unieke coating zorgt ervoor dat de panelen hun kleur behouden en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze vele jaren meegaan zonder aanzienlijke onderhoudskosten.

Het gebruik van dit hoogwaardige kunststof materiaal elimineert niet alleen de behoefte aan frequent onderhoud, maar verbetert ook de isolatie van uw woning.

Ruime keuze.

Keralit biedt flexibiliteit met drie verschillende modellen en een indrukwekkend scala van maar liefst 30 RAL-kleuren en patronen, waarmee u de gevelbekleding kunt afstemmen op uw specifieke wensen en de uitstraling van uw woning kunt vernieuwen

Kleurmonster aanvragen. 

Ontdek de diversiteit van Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen door middel van kosteloze kleurmonsters. Via de banner kun je snel en gemakkelijk jouw gratis kleurmonsters aanvragen. Binnen enkele dagen ontvang je de stalen bij jou thuis, zodat je de kleuren in alle rust kunt beoordelen en de perfecte keuze kunt maken voor jouw woning.

Of je nu op zoek bent naar een tijdloze tint of een gedurfde kleur om je gevel te accentueren, ons ruime assortiment kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Ontdek de mogelijkheden met Keralit en vraag vandaag nog jouw gratis kleurmonsters aan via de banner!

Ontdek onze diensten.