Horren voor raam en deur.

Onze plisséhordeuren vormen de ultieme oplossing voor deuren, tuindeuren en schuifpuien, zowel aan de binnen- als buitenzijde van uw woning. Deze hoogwaardige hordeuren combineren functionaliteit met elegantie, en bieden niet alleen een effectieve barrière tegen ongewenste insecten, maar voegen ook een stijlvol element toe aan uw leefruimte.

Plissé hordeuren.

Onze plissé hordeuren zijn de ideale oplossing voor deuren, tuindeuren en schuifpuien, zowel aan de binnen- als buitenzijde. Het opvouwbare horgaas is de opvallende eigenschap van deze hordeur, waarbij het gaas zich niet oprolt maar keurig opvouwt. Door het plisseren is er meer gaas in de breedte, wat het minder kwetsbaar maakt, en de hor kan op iedere gewenste stand blijven staan. 

De kunststof kettingschakel, geleid door een aluminium bovenprofiel en lopend over een kunststof dorpel van 4 mm, zorgt voor duurzaamheid en flexibiliteit. Bij het inschuiven van de deur verdwijnt de ketting netjes in de achterzijde van de aluminium cassette. Deze kwaliteitsvolle plisséhordeur is geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kan eenvoudig worden verwijderd tijdens de wintermaanden.

Inzet horren.

Horren bieden de ultieme oplossing om insecten en andere kleine beestjes buiten te houden. Of het nu gaat om vliegende insecten, inwaaiende bladeren of ander ongemak, onze horren zijn zowel praktisch als stijlvol.

Geniet van ongehinderde frisse lucht zonder de overlast van vervelende insecten dankzij de gemakkelijke installatie en effectieve werking van onze horren.

Een inzethor is ook de ultieme oplossing voor naar binnen draaiende draaikiepramen. Met roestvrijstalen klemmen wordt de inzethor stevig in het kozijn vastgeklemd. Dankzij deze eenvoudige bevestiging is de inzethor met een simpele beweging snel en moeiteloos in het kozijn te plaatsen.

Bovendien zijn onze inzethorren niet alleen functioneel maar ook esthetisch, waardoor ze naadloos aansluiten bij uw interieur of exterieur. Kortom, een perfecte combinatie van comfort en stijl voor een insectenvrije leefomgeving.

Ontdek onze diensten.