Over ons.

Welkom bij Proactiv Kunststof Partners – uw partner voor hoogwaardige kunststof oplossingen. Als onderdeel van Voshaar Groep bieden wij een gespecialiseerd team met expertise in kozijnen, deuren, schuifpuien, beglazing en meer.

Welkom bij Proactiv Kunststof Partners.

Uw toegewijde partner in kwalitatieve kunststof-oplossingen. Als onderdeel van Voshaar Groep, welke sinds 2009 actief is in de huis- & tuinbranche, streven wij ernaar om uw projecten naar een hoger niveau te tillen met ons gespecialiseerde team.

Wij begrijpen dat uw woning meer is dan alleen muren; het is een plek waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige kunststof kozijnen, maar zijn wij ook uw partner voor een breed scala aan producten en diensten. Of u nu op zoek bent naar de perfecte deuren & schuifpuien, HR++ beglazing, horren & hordeuren, raamdecoratie, rolluiken, gevelbekleding, of dakkapellen, Proactiv Kunststof Partners staat voor u klaar.

Onze directe relatie met producenten en fabrikanten stelt ons in staat om niet alleen snelle en flexibele service te bieden, maar ook om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Indien gewenst kunt u zelfs een rondleiding op de productielocatie bijwonen, waar u onze producten in actie kunt zien en inspiratie kunt opdoen in de showroom.

Of u nu een renovatie op de planning heeft staan of een nieuw project begint in uw woning of bedrijfspand, wij zijn hier om uw visie werkelijkheid te maken. Met onze expertise in kunststof kozijnen van Schüco en een breed scala aan aanvullende producten, maken wij van Proactiv Kunststof Partners de ideale partner voor uw transformaties.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken. Bij Proactiv Kunststof Partners zijn we er trots op om uw partner te zijn, van kozijnen tot deuren, van beglazing tot gevelbekleding – uw project is onze prioriteit!

Adviesgesprek aanvragen

Vraag een gratis & vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs!