Boterkorfhoek

Gratis adviesgesprek

Project afgerond!

Dit project betrof een grondige modernisering aan de Boterkorfhoek in Enschede, waarbij diverse aspecten werden aangepakt. De twee erkers zijn vernieuwd om de algehele uitstraling te versterken, terwijl de voor- en achterdeur zijn vervangen om zowel de veiligheid als het visuele aspect te verbeteren.

Op de bovenverdieping is aandacht besteed aan de installatie van een dakkapel kozijn en een Velux dakraam, waardoor de ruimte is vergroot en er meer natuurlijk licht binnenkomt. Als laatste aanvulling zijn alle overige ramen voorzien van duurzame kunststof kozijnen, wat niet alleen de energie-efficiëntie bevordert maar ook het onderhoud tot een minimum beperkt.

Dit project is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek, wat heeft geresulteerd in een verbeterde woonervaring en een opgefriste uitstraling van de woning van de Familie van der Velde. Wij wensen jullie veel woonplezier!

Bekijk projectfoto’s

Ontdek onze diensten.