Wieringermeerstraat 31

Gratis adviesgesprek

Project afgerond!

Onlangs hebben wij de Wieringermeerstraat 31 getransformeerd tot een eigentijdse en comfortabele woning. We hebben 9 kozijnen vervangen door duurzame kunststof kozijnen, wat niet alleen een esthetische upgrade biedt, maar ook de energie-efficiëntie van de woning bevordert. Deze nieuwe kozijnen versterken niet alleen de uitstraling van de woning, maar vereisen ook minimaal onderhoud.

Daarnaast zijn 5 rolluiken geïnstalleerd om de veiligheid te verhogen en de controle over licht en privacy te verbeteren. Deze rolluiken zijn zorgvuldig gekozen om naadloos te integreren met het nieuwe uiterlijk van de woning.

Tussen de kozijnen hebben we Keralit gevelbekleding gebruikt, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling van de gevel en tevens zorgt voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Deze moderne aanpassingen zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek. Het resultaat is een vernieuwde woning die voldoet aan de behoeften en wensen van de bewoners van de Wieringermeerstraat 31. We wensen hen veel comfort en genot in hun gemoderniseerde thuis!

Bekijk projectfoto’s

Ontdek onze diensten.