Referenties.

Bij Proactiv Kunststof Partners streven we naar tevredenheid bij elke klant, en deze referenties bieden een blik op de kwaliteit en service die we leveren.

bel direct!

Rick van Schijndel

Toen we ons huis kochten, was het een ratjetoe aan kozijnen. Guido kwam langs om in te meten en kwam meteen met goede input, tips en een handige kleurstaal om te kijken wat de juiste kleur voor bij het huis zou zijn. De gehele woning werd binnen 2 maanden voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas - in totaal 12 kozijnen, 5 deuren en een mooie schuifpui en ook de dakkapel regelde hij- . Samen met zijn vakkundige team, was de klus binnen een paar dagen geklaard. Een ruit was door de leverancier verkeerd geleverd, Guido kwam een week later toen de juiste binnen was op zijn vrije zaterdag de ruit nog plaatsen. Echte vaklui en een absolute aanrader dit bedrijf.

Google reviews

Wil jij ook een mooie review achter laten? Dat zien wij heel graag! Klik op onderstaande knop:

Kars van der Velde

Geweldig werk geleverd door de mannen van Proactiv Kunststof Partners! Het zijn harde werkers die met veel passie, hun enthousiasme en vakmanschap top kwaliteit leveren. We zijn erg blij met het resultaat!

Stephanie Wever

Fantastisch werk afgeleverd door de hard werkende toppers van Proactiv Kunststof Partners.

Vanaf het eerste moment was de communicatie duidelijk en kregen we een eerlijk advies. En het resultaat mag er zijn!

Fitfullness

Goede kwaliteit en goede service. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen, duidelijke communicatie, vriendelijke en vakkundige monteurs. Onze garagedeur was in een paar uur vervangen voor een pui!

Dennis Aaltink

Topservice! Harde werkers en mooie duurzame producten. Blij met de kozijnen 👍🏼

Joffrey Vogelzang

Dakkapel en alle kozijnen laten doen door dit bedrijf.

Zeer tevreden, nette afwerking, goede communicatie, goede kwaliteit!